Dit is demo store. Er worden geen orders voldaan.

 

Schoolspullen

Over Schoolshopper

Schoolshopper.nl is DE webwinkel voor iedereen die schoolspullen nodig heeft. We hebben jarenlange ervaring met het verkopen van schoolspullen en weten als geen ander hoe snel de populaire schoolagenda’s uitverkocht zijn. Daarom kun je alles op Schoolshopper.nl bestellen en heb je een grotere kans om snel je schoolagenda snel in huis te krijgen!

Bij Schoolshopper kun je terecht voor alle artikelen die met school te maken hebben. De allernieuwste schoolagenda’s, schooltassen, etiketten, rekbare Dresz boekenkaften, pennen, passers, kortom alle schoolartikelen die je maar kunt bedenken kun je verkrijgen op Schoolshopper.nl. Elk jaar weer zal Schoolshopper als eerste de allerhipste schoollijnen voeren! Schoolshopper verkoopt de verschillende bekende merken van o.a. Stabilo, Texas Instruments, Casio, Dresz en nog veel meer. Al sinds 2009 voorzien wij elke jaar duizenden scholieren van schoolspullen.

Niet alleen streven wij naar zo volledig mogelijk assortiment maar wij proberen iedereen 100% schoolklaar te krijgen. Bijvoorbeeld met behulp van ons checklist schoolspullen of tips en filmpjes hoe je schoolagenda kunt pimpen. Daarnaast geven wij ook advies over wat de populairste schoolspullen zijn onder scholieren. Op deze manier proberen wij jullie te helpen en hopen wij vertrouwen op te bouwen met ons klanten. Schoolshopper maakt onderdeel uit van een netwerk van gerelateerde gespecialiseerde webwinkels. Op deze manier kunnen we het bestellen van producten nog gemakkelijker voor je maken.

 

Schoolspullen kopen?   

Ook al ga je eerst nog een heerlijke zomer tegemoet, het schooljaar 2017-2018 breekt sneller aan dan je denkt. Om niet teveel tijd kwijt te zijn aan het bij elkaar sprokkelen van je schoolspullen, hebben wij alles wat je nodig hebt verzameld in één webwinkel. Van Schoolagenda’s en rekbare boekenkaft tot aan pennen, kleurpotloden en schooltassen. En dit zijn niet zomaar wat schoolspullen, natuurlijk niet, dit zijn ook nog eens de stoerste schoolspullen. Want, als je dan toch naar school moet … dan maar cool!

Schoolagenda?            Rekbare boekenkaft kopen? 

Schoolagenda

schoolspullen

 rekbare boekenkaft

Stoere Schooltas?  

schooltassen