Dit is demo store. Er worden geen orders voldaan.

Checklist

Schoolspullen kopen

Om alle scholieren 100% schoolklaar te maken voor het aankomende jaar, heeft Schoolshopper een checklist van schoolspullen opgesteld die onmisbaar zijn voor de middelbare school. Zo heb je de juiste schoolspullen bij de hand als het jaar begint en sta je niet voor verrassingen. Op Schoolshopper.nl vind je alle schoolspullen die je nodig hebt. Aan de hand van deze checklist kun je voordelig en snel een schoolpakket samenstellen bij Schoolshopper.nl. Op Schoolshopper.nl is de gehele nieuwe schoolcollectie te bekijken en snel en eenvoudig online te bestellen. Doe de check en kijk of je nog schoolspullen mist. 

Checklist Schoolspullen, schoolagenda

Schooltas/ rugzak
Je gaat naar de middelbare school en moet daarvoor een grote schooltas hebben om alle boeken in mee te kunnen nemen. Behalve dat jij veel stoerdere schooltas dan je vrienden hebt, wilt je natuurlijk wel dat de tas lang mee gaat en je dus niet elke maand een nieuwe tas hoeft te kopen. Bij Schoolshopper vind je de stoerste schooltassen van de beste merken. 

Schoolagenda
Wat het leukste is en het belangrijkste is om te kopen, is een trendy schoolagenda. Hierin schrijf je huiswerk, overhoringen en proefwerken op. Kies een schoolagenda die bij jou past. Schoolshopper heeft ruime aanbod aan schoolagenda's. Zo weet je zeker dat je een schoolagenda vindt die bij jou past. Vandaag besteld is morgen in huis!

Dresz rekbare boekenkaft
Op de middelbare school ben je verplicht om je boeken te kaften omdat je deze geleende boeken aan het eind van het jaar weer terug moet geven. Je schoolboeken kaften is best veel werk. Heb je daar geen zin in dan heeft Schoolshopper voor jou rekbare, kant-en-klare boekenkaft.

Etui en inhoud
Het is handig om een etui te hebben zodat je pennen en potloden niet los slingeren door je tas. Naast een etui heb je ook nog de volgende schoolspullen nodig voor in je etui:

Grafische rekenmachine
Grafische rekenmachine In de bovenbouw havo/vwo is de grafische rekenmachine verplicht voor alle leerlingen die wiskunde in hun pakket hebben. Wij raden de Casio FX-82ES Plus en de Texas Instruments TI-84 Plus aan. Dit zijn de meest verkochte grafische rekenmachines bij Schoolshopper en erg populair onder scholieren. Wij bieden deze twee rekenmachine ook veel goedkoper aan dan Bol.com. Zo hopen wij dat jij helemaal klaar bent voor het aankomende schooljaar. 

Hieronder vind je alle anderen schoolspullen die je moet hebben om 100% school klaar te zijn!

 • Schriften A5
 • Schriften A4 
 • Schooletikketen
 • Woordenboeken
 • woordenboek NL/EN
 • woordenboek EN/NL
 • woordenboek NL/FR
 • woordenboek FR/NL
 • woordenboek NL/DU
 • woordenboek DU/NL
 • USB-stick om je werkstuk en spreekbeurten op te slaan